Werken vanuit huis aan eigen financiële vrijheid

Ben jij ondernemend en wilde je altijd al voor jezelf werken maar nooit de stap durven zetten??
Laat mij je uitleggen hoe je een business kunt opzetten met Health & Beauty producten.
Hiermee kan je een fantastisch inkomen opbouwen en hoef je niet voor een baas te werken. Je eigen agenda bepalen. Werken op de momenten dat het jou uitkomt.

Financieel onafhankelijk betekent dat je je eigen bestemming bepaald - het maakt vrijwel alles dat je wilt in het leven mogelijk. Als je baan of carrière je niet brengt waar je heen wilt, biedt Forever Living Products je een geweldige kans om je koers te wijzigen.
Wat is belangrijker dan meer geld verdienen?
Tijd. Specifieker: tijd om de dingen te doen waarvan je het meest geniet met familie en vrienden.

En dat gun ik jou ook.
Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. 

Neem contact 
met mij op

Door je contactgegevens in te voeren, geef je toestemming om marketing aanbiedingen te ontvangen zoals vermeld in onze privacyverklaring.   Privacybeleid.

Wendy Ömerköylü-van Wijk

Een fulltime baan, drie kinderen, mooi huis, twee auto's voor de deur. En toch kwam de vraag constant in mijn hoofd: "is dit wat ik jaren ga doen?"
Zo druk dat het was. Kinderen naar de opvang, ik werken bij een financiële instelling, Levent eigen bedrijf. Uren en uren werken. Rennen om alles rond te krijgen. Schuldgevoel dat ik er voor de kinderen niet altijd kon zijn. Ook al maakte ik mezelf wijs dat we er nog steeds meer waren dan andere hardwerkende ouders om ons heen.
Een paar uur in de week zou mij de verandering kunnen geven die ik zo graag wilde. Zelfde "quality of life" met uiteindelijk minder uren werken. Ik geloofde niet dat het mogelijk was maar ben toch met Forever aan de slag gegaan. In de uren dat het mij uitkwam.

Wat ben ik blij dat ik jaren geleden die beslissing heb genomen.
 - Kinderen zijn nooit naar naschoolse opvang geweest.
 - Kan bij al hun activiteiten aanwezig zijn als ik dat wil.
 - Financieel zijn we erop vooruit gegaan.
-  Meer tijd voor mezelf
 
Oktober 2014 sloeg in ons gezin het noodlot toe. Levent, mijn man, beste vriend, papa van onze 3 prachtige kinderen komt te overlijden.
 
En dan moet je zoeken naar mogelijkheden, oplossingen. Papa/mama in een persoon zijn. Aanwezig zijn, geld verdienen en alles door laten lopen zoals het was. Mijn belangrijkste doel op dat moment was om het voor de kids allemaal zo goed mogelijk door te kunnen laten lopen.
 
Forever Living geeft mij de mogelijkheid om dit te doen. Met het geweldige team wat we inmiddels hebben werken we allemaal aan onze eigen dromen. We versterken elkaar, leren van elkaar en steunen elkaar. Dus ik hoef het niet alleen te doen. Iedereen doet een klein beetje en maakt dat hij/zij z'n eigen dromen waar maakt. En het marketingplan is zo ingericht dat iedereen daar het meest eerlijke inkomen uithaalt.
Het geeft mij de kans om andere de mogelijkheden te laten zien. Om voor mijn eigen kinderen de vader en moeder te zijn. Te wonen in een prachtig huis en zij kunnen hun activiteiten blijven doen zoals ze dat voor oktober 2014 ook deden.
Juli 2017 heb ik mijn baan kunnen opzeggen en hierdoor krijg ik nog meer ruimte om aan mijn en jouw business te werken. En een beetje meer tijd gewoon voor mezelf. Want balans is het belangrijkste om door te kunnen gaan. #werkenaanbalans En dat is wat ik doe.
 
Ik kan je op papier niet vertellen hoe dankbaar ik ben dat ik jaren geleden mezelf de mogelijkheid heb gegeven voor een relaxter leven. Niet wetende dat het uiteindelijk mijn redding is voor een leven in balans, ondanks onze uitdagende situatie.
Wil jij jezelf ook de kans geven op een leven wat beter in balans is? En dat maakt dat je op een gegeven moment kunt kiezen? En ben je bereid om hier ook tijd en energie in te steken?
Dan maak ik graag een afspraak met je voor een goed gesprek. Om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact met me op en we maken een vrijblijvende afspraak.

Verander je leven

Onze topproducten

Forever Aloe Vera-gel <sup>&copy;</sup>
Forever Aloe Vera-gel ©
Forever Bright <sup>&copy;</sup> tandengel
Forever Bright © tandengel
Aloë vera gelly
Aloë vera gelly
Forever Aloe Lippen <sup>&copy;</sup>
Forever Aloe Lippen ©
Forever Lite Ultra
Forever Lite Ultra
Forever Bijenhoning <sup>&copy;</sup>
Forever Bijenhoning ©

Kom je ook in mijn team?

Je laat anderen de mogelijkheden zien van de producten of de zakelijke kant en
ondersteunt hen. Je helpt anderen met het product of, misschien wel net als jij, met het opbouwen van een team.
Het is GRATIS om aan te sluiten, dus begin nu jouw reis naar een financiële
onafhankelijke toekomst!
Deze pagina is van een officiële Forever Business Owner
Copyright © 2023 Forever Living Products
x
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste website ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met onze cookie policy. Meer informatie. More info.